Zucchero

Pâtisserie & Viennoiserie
Illustration Zucchero

Zucchero is de geboorte van een droom, en het resultaat van jarenlange ervaring. Met Zucchero wil ik mijn visie op patisserie delen.

Mijn doel is om het idee van verfijnde en elegante patisserie over te brengen, met een strak en verleidelijk design, waarbij lokale producten worden gebruikt en de echte smaak van de ingrediënten naar voren komt. Dat is wat Zucchero betekent: smaak en emotie overbrengen via onze verschillende creaties.

Het is mogelijk om taarten te bestellen voor 6, 8 of 10 personen op bestelling, met een opzegtermijn van 48 uur.

Wij bieden verschillende signature-desserts aan die veranderen afhankelijk van de seizoenen, onze wensen en de wensen van onze klanten.

Een dessert met een Italiaanse identiteit om een knipoog naar mijn oorsprong en mijn jarenlange ervaring daar te behouden.

We zullen ook een compleet assortiment “reisgebak” aanbieden waarmee klanten de sensatie van een regressieve vreugde kunnen ervaren door middel van onze cakes, madeleines, financiers en koekjes.

We werken met een reeks klassieke Weense gebakjes, waaronder pure roombotercroissants, pain au chocolat (chocoladecroissant), couque au raisin (rozijnentaart), gewone brioche en bakba.

“Met deze verschillende producten willen we voldoen aan de behoeften van de klant gedurende de hele dag, inclusief ontbijt, snacks en kenmerkende desserts.”

“Zucchero is de bekroning van 15 jaar vakmanschap in de patisserie.”

Gedurende al deze jaren heb ik altijd de wens gehad om van de ene plek naar de andere te reizen. Mijn enige regels waren verandering en strengheid. Ik heb mezelf opgelegd om niet langer dan twee jaar op dezelfde plek te blijven.

"Via dit project wil ik mijn passie en liefde voor patisserie delen."

Ondanks de moeilijkheden heb ik hierdoor steeds meer kunnen observeren en nieuwe technieken en visies kunnen verwerven, maar bovenal heb ik hierdoor mijn eigen “idee” kunnen vormen van de wonderbaarlijke en enorme wereld van het banketbakken. Ik heb mezelf gevoed (zo noem ik het graag) met alles wat ik leuk vond; smaak, techniek en esthetiek, en nu trek ik de stoute schoenen aan en geef ik de kennis die ik heb opgedaan door via Zucchero.